top of page

Van klein isolatiebedrijf naar multidisciplinaire partner voor industrie en utiliteitsbouw

Linisol Group

Linisol Group is een ervaren Limburgs familiebedrijf, gespecialiseerd in isolatie, asbestsanering en brandwerende afwerkingen. Al meer dan drie decennia staan service, deskundigheid en kwaliteit centraal. En altijd geldt: Afspraak is afspraak.

Wat ooit begon als een klein isolatiebedrijf, opgericht door de heer Deuzings Sr., is uitgegroeid tot een veelzijdige organisatie, die in verschillende vakgebieden opereert. We hebben ons door de jaren heen ontwikkeld tot een modern, volledig gecertificeerd bedrijf voor isolatietechniek, asbestsanering en brandwerende afwerkingen. Het streven naar topkwaliteit, het nakomen van afspraken en bouwen van een duurzame relatie met onze klanten staat bij ons nog steeds hoog in het vaandel.

Kwaliteit, service en deskundigheid

Linisol Group heeft ruime ervaring als partner in grote industriële en utiliteitsprojecten. We zijn gevestigd in het Limburgse Nuth en hebben projecten gerealiseerd in Nederland, België én Duitsland. Linisol Group neemt al meer dan dertig jaar lang uw zorgen weg als het gaat om de multidisciplinaire ondersteuning van projecten.

Linisol-Feb23-internet-019.jpg
"Altijd streven naar de hoogste kwaliteit, dat zit bij ons in het bloed."

Nick Deuzings, oprichter van Linisol

Oprichter Nick Deuzings

Trots dat ik ons familiebedrijf nog elk jaar zie groeien

Toen ik zo'n kleine 35 jaar geleden begon met Linisol nam ik me voor om gedegen te groeien als bedrijf. Geen overhaaste beslissingen, kwaliteit stond altijd voorop. Dat is gelukt door samen met mijn vrouw Thea hard te werken en de passie voor het vak. Maar het allerbelangrijkste is dat je kundige medewerkers vindt en aan je kunt binden want alleen kun je het simpelweg niet. Ook onze zonen Marco en Roy zijn ooit bij ons gestart als kundige en natuurlijk zeer betrokken medewerkers. In 2013 heeft Marco Linisol van ons overgenomen. Roy onderneemt inmiddels zeer gedreven in de recycling-branche. Als ouders is het mooi om te zien dat je kinderen met dezelfde passie, normen en waarden ondernemen. Wekelijks eten we bij ons thuis met de gezinnen en worden wij als ouders natuurlijk ook bijgepraat. Een echt familiebedrijf!

Ons team:

bottom of page