top of page
1693f37d-0ab8-4ffb-b01d-a61d2a69bd8a.JPG
Volledig gecertificeerd:

Linisol uw partner voor:

isolatie, asbestsanering en brandwerendheid.

Linisol Group is een multidisciplinair bedrijf. We zijn gespecialiseerd in Isolatie, asbest saneringen en brandwerende afwerkingen. Linisol Group ontzorgt u bij het gehele project en u krijgt bij ons één aanspreekpunt die alle werkzaamheden coördineert.

Onze specialismen

Van thermische en koude-isolatie tot akoestische en bouwkundige isolatie (Linisol Isolatie Zuid) en van asbestsanering (Linisol Milieutechniek) tot brandwerende oplossingen (Linisol Bouw Support). Linisol Group heeft het allemaal in huis. Doordat wij werken met één vast aanspreekpunt, leveren we altijd een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. We zorgen ook voor continuïteit in onze aanpak en dienstverlening. Bovendien is Linisol Group volledig gecertificeerd volgens de laatste wet- en regelgeving. De toegezegde kwaliteit kunnen wij dus altijd garanderen.

Isolatietechniek

Linisol Isolatie Zuid is uw expert in thermische en koude-isolatie, akoestische isolatie en brandwerende isolatie. Wij blinken uit in zowel grote industriële projecten als op het gebied van utiliteitsbouw. Eerder gerealiseerde projecten in ziekenhuizen, kantoren, fabrieken en bedrijfspanden, leveren het bewijs dat Linisol Isolatie Zuid uw aangewezen partner is.

Asbestsanering

Zeker in wat oudere gebouwen is vaak asbest verwerkt. Het is belangrijk dat deze onderdelen veilig verwijderd en verwerkt worden. Linisol Milieutechniek is expert in asbestsanering. Wij worden vaak gevraagd voor asbestsanering bij grote bouw-, sloop- en renovatieprojecten. Vooral de Klasse 2A-saneringen zijn onze specialiteit. Wij zijn uiteraard volledig SC-530-gecertificeerd en al onze medewerkers zijn deskundig opgeleid. Dus, wilt u dat het asbest veilig en vakkundig uit uw pand verwijderd wordt? Neem dan contact met ons op.

Advies

Asbestsanering dient veilig en vakkundig te gebeuren. Asbest is immers gevaarlijk materiaal, met de nodige risico's voor de gezondheid van uw mensen. Saneren is echter aan regels gebonden en brengt de nodige kosten met zich mee. Linisol Milieutechniek heeft daarom voor u enkele veelgestelde vragen over asbest en asbestsanering op een rijtje gezet.

Uitvoering

Linisol Milieutechniek heeft jarenlang, vakkundige ervaring op het gebied van asbestsanering. We zijn volledig gecertificeerd en zorgen voor een veilige verwijdering en verwerking. Onze medewerkers zijn deskundig opgeleid en ontzorgen u volledig.

Brandwerendheid

Weten of uw pand aan de wettelijke eisen voor brandveiligheid voldoet? Of hoe u de verspreiding van vuur kunt beheersen? Via de bouwconstructie kunnen maatregelen worden getroffen die voorkomen dat een brand snel om zich heen slaat. Linisol Bouw Support is gespecialiseerd in advies en installatie van brandwerende oplossingen in de constructie van uw pand. Daarnaast is Linisol Bouw Support dé ondersteunende partij voor uw bouwproject, als het gaat het verhuren of bouwen van gevelsteigers. Altijd op maat gemaakt en uiteraard mét de hoge kwaliteit die u van ons gewend bent.

Linisol is gespecialiseerd in bouwkundige brandpreventie. Ons bedrijf biedt een compleet pakket om gebouwen brandwerend te maken en te houden volgens de actuele wet- en regelgeving: van het leveren en aanbrengen van brandwerend plaatmateriaal, betimmeringen en doorvoeringen tot het geven van advies op het gebied van brandpreventie.

bottom of page