Over Linisol

Over
Linisol Group

Linisol Group is een ervaren Limburgs familiebedrijf, gespecialiseerd in isolatie, asbestsanering en brandwerende afwerkingen. Al meer dan drie decennia staan service, deskundigheid en kwaliteit centraal. En altijd geldt: Afspraak is afspraak.

Wat ooit begon als een klein isolatiebedrijf, opgericht door de heer Deuzings, is uitgegroeid tot een veelzijdige organisatie, die in verschillende vakgebieden opereert. We hebben ons door de jaren heen ontwikkeld tot een modern, volledig gecertificeerd bedrijf voor isolatietechniek, asbestsanering en brandwerende afwerkingen. Het streven naar topkwaliteit, het nakomen van afspraken en bouwen van een duurzame relatie met onze klanten staat bij ons nog steeds hoog in het vaandel.

Kwaliteit, service en deskundigheid

Linisol Group heeft ruime ervaring als partner in grote industriële en utiliteitsprojecten. We zijn gevestigd in het Limburgse Nuth en hebben projecten gerealiseerd in Nederland, België én Duitsland. Linisol Group neemt al meer dan dertig jaar lang uw zorgen weg als het gaat om de multidisciplinaire ondersteuning van projecten.

Ons team
Marco Deuzings Directie (eigenaar)
Sithri Steegs Technisch Commercieel Manager
Leo Bruijnen Calculator / werkvoorbereider asbest & brandwerend
Roger Sporken Calculator / werkvoorbereider isolatie
Ger Smeets Financieel Controller
Angelique Janssen Administratief medewerkster
Onze certificaten

Linisol Group is volledig gecertificeerd volgens de laatste wet- en regelgeving. Hierdoor kunnen wij onze vakkundigheid en het hoge kwaliteitsniveau van onze dienstverlening en uitgevoerde werkzaamheden garanderen.

Linisol Milieutechniek bezit de volgende certificaten:


Linisol Bouw Support bezit de volgende certificaten:


Linisol Bouw Support bezit de volgende certificaten:

  

Werken bij Linisol Group

Ons personeel is ons visitekaartje. Werken bij Linisol Group betekent passie voor het vak, maar ook toewijding en dienstbaarheid aan de klant. Wij zetten graag een stap extra voor onze opdrachtgevers. Wij zijn pas tevreden als onze opdrachtgevers tevreden zijn: Bij Linisol Group streven we naar topkwaliteit. Denk je dat je deze uitdaging aan kan? Kijk dan tussen onze vacatures of er een mooie baan voor jou bij zit.

Calculator / Werkvoorbereider Isolatie m/v

Linisol Isolatie Zuid BV is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van producten en diensten op het gebied van warmte-, koude en geluidsisolatie. Dit ten behoeve van utiliteit en industriƫle markten. Hierbij kun je denken aan het isoleren van cv-installaties, gekoeld water en stoominstallaties alsmede sanitaire installaties.

Isolatiemonteurs m/v - die van afwisseling houden

Vanwege de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar goede ervaren en gemotiveerde Isolatiemonteurs.

Calculator / Werkvoorbereider Bouw m/v

Linisol Bouw Support BV is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van producten en diensten op het gebied van (bouwkundige) brandpreventie. Hierbij kun je denken aan brandwerende afdichtingen, brandwerend bekleden/coaten van staalconstructies, aanwerken van brandkleppen, plaatsen van brandwanden/brandwerende plafonds etc.. Een echt allround bedrijf op het gebied van brandpreventie.