Over Linisol

Over
Linisol Group

Linisol Group is een ervaren Limburgs familiebedrijf, gespecialiseerd in isolatie, asbestsanering en brandwerende afwerkingen. Al meer dan drie decennia staan service, deskundigheid en kwaliteit centraal. En altijd geldt: Afspraak is afspraak.

Wat ooit begon als een klein isolatiebedrijf, opgericht door de heer Deuzings, is uitgegroeid tot een veelzijdige organisatie, die in verschillende vakgebieden opereert. We hebben ons door de jaren heen ontwikkeld tot een modern, volledig gecertificeerd bedrijf voor isolatietechniek, asbestsanering en brandwerende afwerkingen. Het streven naar topkwaliteit, het nakomen van afspraken en bouwen van een duurzame relatie met onze klanten staat bij ons nog steeds hoog in het vaandel.

Kwaliteit, service en deskundigheid

Linisol Group heeft ruime ervaring als partner in grote industriële en utiliteitsprojecten. We zijn gevestigd in het Limburgse Nuth en hebben projecten gerealiseerd in Nederland, België én Duitsland. Linisol Group neemt al meer dan dertig jaar lang uw zorgen weg als het gaat om de multidisciplinaire ondersteuning van projecten.

Ons team
Marco Deuzings Directie (eigenaar)
Sithri Steegs Technisch Commercieel Manager
Leo Bruijnen Calculator / werkvoorbereider asbest & brandwerend
Roger Sporken Calculator / werkvoorbereider isolatie
Ger Smeets Financieel Controller
Angelique Janssen Administratief medewerkster
Onze certificaten

Linisol Group is volledig gecertificeerd volgens de laatste wet- en regelgeving. Hierdoor kunnen wij onze vakkundigheid en het hoge kwaliteitsniveau van onze dienstverlening en uitgevoerde werkzaamheden garanderen.

Linisol Milieutechniek bezit de volgende certificaten:


Linisol Bouw Support bezit de volgende certificaten:


Linisol Isolatie Zuid bezit de volgende certificaten:

  

Werken bij Linisol Group

Ons personeel is ons visitekaartje. Werken bij Linisol Group betekent passie voor het vak, maar ook toewijding en dienstbaarheid aan de klant. Wij zetten graag een stap extra voor onze opdrachtgevers. Wij zijn pas tevreden als onze opdrachtgevers tevreden zijn: Bij Linisol Group streven we naar topkwaliteit. Denk je dat je deze uitdaging aan kan? Kijk dan tussen onze vacatures of er een mooie baan voor jou bij zit.

Deskundig Toezichthouder Asbest

Jouw baan als Deskundig Toezichthouder Asbest in Nuth bij Linisol Milieutechniek BV Jij wordt geroemd om je verantwoordelijkheidsgevoel en duidelijke manier van communiceren. Voor deze vacature van deskundig toezichthouder asbest is dat uiteraard essentieel. Jij bent namelijk hét aanspreekpunt van de werkzaamheden op de werklocatie. De werkzaamheden worden in teamverband en op locatie uitgevoerd, zowel binnen als buiten. Netjes en secuur werken is daarbij uiteraard een must. Linisol Milieutechniek B.V. is een vooruitstrevend familiebedrijf in Nuth dat al jaren actief is op het gebied van asbestsanering. Ze hechten veel waarde aan de ontwikkeling van de medewerkers. Het is de plek waar jij als toezichthouder asbest de handen uit de mouwen kunt steken. Je geeft leiding aan, begeleidt en ondersteunt de asbestsaneerders tijdens het uitvoeren van asbestsaneringswerkzaamheden en je bent verantwoordelijk voor het invullen en bijhouden van het projectwerkplan. Ook zorg je voor naleving van de wettelijke kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften en ben je verantwoordelijk voor controles en digitale registratie. Bovendien neem je actief deel aan DTA-overleggen.

Zelfstandig applicateur brandwerendheid

Vanwege de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een zelfstandig applicateur brandwerendheid/timmerman die de ambitie heeft om binnen onze organisatie door te groeien. Linisol Bouw Support B.V. is een vooruitstrevend familiebedrijf in Nuth dat al jaren actief is op het gebied van brandwerendheid en hecht veel waarde aan de ontwikkeling van de medewerkers. Het is de plek waar jij als zelfstandig applicateur de handen uit de mouwen kunt steken.