Linisol Isolatie Zuid helpt de “Rijdende rechter”

Afgelopen januari was Linisol Isolatie Zuid te zien bij het programma "De rijdende rechter". De mevrouw in de uitzending had last van omgevingsgeluid. Linisol schoot haar te hulp.

De mevrouw in de uitzending had last van vervelende omgevingsgeluiden die zij niet thuis kon brengen. Uiteindelijk heeft zij de rijdende rechter ingeschakeld om dit probleem aan de kaak te stellen. Nader onderzoek wees uit dat de schoorsteen in het huis van mevrouw als een klankkast functioneerde. Linisol Isolatie Zuid werd door de woningstichting ingeschakeld om deze schoorsteen te isoleren. In eerste instantie was het de bedoeling om te isoleren met korrels, echter Linisol Isolatie heeft geadviseerd om de schoorsteen te vullen met zand, omdat zand voor een betere demping zorgt. Het bedrijf Pörteners werd ingeschakeld om de zand naar de schoorsteen te brengen.

Resultaat: de werkzaamheden, zoals aangevraagd door de woningstichting, zijn naar tevredenheid van de woningstichting en de rijdende rechter uitgevoerd. Klik op de video om de uitzending te bekijken.Wilt u ook uw schoorsteen laten isoleren of wilt u informatie over Linisol Isolatie Zuid. Neem dan contact met ons op via Tel. +31 (0)45 524 50 39.